Home

Silba Losinj trajekt

Trajekt Mali Lošinj - Premuda - Silba - Olib - Ist - Zadar. Otoci Cres i Lošinj s kopnom su povezani trajektnim linijama Merag - Valbiska i Porozina - Brestova, a Lošinj je također trajektom i katamaranom povezan sa Zadrom (Premudom- Silbom- Olibom- Istom) te Pulom, ali i brodom s manjim otocima Suskom, Ilovikom i Unijama Mali Lošinj (Lošinj) - Silba (Silba): trajekti, katamarani i brodovi - provjerite plovidbeni red i cijene na najdetaljnijoj tražilici hrvatskog pomorskog prometa Trajekt Zadar - Kosirača (Ist) - Olib - Silba - Krijal (Premuda) - Mali Lošinj, Jadrolinija, 401 - plovidbeni red i cijene. Pretražite i usporedite plovidbene redove i cjenike na Putovnica.net Ferry Mali Lošinj - Premuda - Silba - Olib - Ist - Zadar. . The islands of Cres and Lošinj with the mainland are connected by ferry lines Merag - Valbiska and Porozina - Brestova, and Lošinj is also by ferry and catamaran connected to Zadar (Premuda-Silba-Olib-Ist) and Pula, but also to the smaller islands Susak, Ilovik and Unije

ZADAR - IST - OLIB - SILBA - PREMUDA - MALI LOŠINJ i obratno 17:10 18:25 Linija 401 ZADAR SILBA IST (Kosirača) 19:15 15:10. Title: 401 Zadar-Ist-Olib-Silba-Premuda-M Losinj.xls Author: Korisnik Created Date: 12/14/2011 10:05:10 AM. * Kad liniju održava trajekt Lastovo polazak iz Zadra 30 min. kasnije, a dolasci i polasci iz ostalih luka ostaju nepromijenjeni. Brodar Jadrolinija zadržava pravo izmjene reda plovidbe bez prethodne najave i zadržava pravo opozvati ili izmijeniti svako putovanje u slučaju više sile, tehničkih ili bilo kojih drugih razloga te otklanja sa sebe odgovornost za posljedice nastale zbog. 3) Tretja pot vodi prek celine kjer iz kraja Zadar vozi trajekt na več otokov (linija - 401). Trajekt: Zadar - Ist - Olib - Silba - Permuda - Mali Lošinj Vožnja traja: cca 5 ur VOZNI RED: 401 Zadar (Gaženica) - Ist - Olib - Silba - Premuda - Mali Lošinj - pritisni sem Cene: cca 73 EUR za vozilo + voznika (visoka sezona) - enosmerna kart * Kad liniju održava trajekt Lastovo polazak iz Zadra 30 min. kasnije, a dolasci i polasci iz ostalih luka ostaju nepromijenjeni. ** U utorak 21.09.i 28.09.linija se ne održava * Kad liniju održava trajekt Lastovo polazak iz Zadra 30 min. kasnije, a dolasci i polasci iz ostalih luka ostaju nepromijenjeni

Trajekt Mali Lošinj - Premuda - Silba - Olib - Ist - Zada

Rijeka → Silba. May 21, 2020. Uncategorized. Between Rijeka and Silba on Island we have found 1 catamaran departures, the travel time is around 3 hour and 0 minutes, the travel distance between the catamaran port in Rijeka and the catamaran port in Silba is 86.51 NM. The earliest catamaran departure is at 08:15, the latest departure is at 08:15 Lošinj - Silba - Ist. Priplul in odplul je potniški katamaran, prišel je trajekt, severozahodnik pa se je le še krepil. Pod večer sem se naveličal guncanja, odvezal sem vrvi, razvil genovo in v noč odjadral proti Istu. Sidrišče je tam primerno tako za severnik, kot tudi za burjo..

3) treća linija iz Zadra za Mali Lošinj. (linija 401: Zadar - Ist - Olib - Silba - Permuda - Mali Lošinj) Vožnja traje cca 5 sati. RED PLOVIDBE 401 Zadar (Gaženica) - Ist - Olib - Silba - Premuda - Mali Lošinj - stisni ovdje. Cijene: cca 73 EUR za vozilo i vozača (visoka sezona) - jednosmjerna karta. cca 9 EUR za odraslu osobu. Silba Karakteristike: Dužina: 36,5 m Širina: 9,8 m Gaz: 1,2 m Max. brzina: 36 čvorova Kapacitet putnika: 310 Kontakt : JADROLINIJA Riva 16, 51 000 Rijeka, Hrvatska Telefon: Centrala +385 51 666 111 Prodajna mjesta/agencije Fax: +385 51 213 116 e-mail: Korisni linkovi.. Rab to Mali Lošinj by ferry. The ferry journey time between Rab and Mali Lošinj is around 17h and covers a distance of around 72 km. The fastest ferry normally takes 17h. Operated by G&V Line Iadera and Catamaran Line d.o.o., the Rab to Mali Lošinj ferry service departs from Rab and arrives in Mali Losinj OIB: 69891271960 IBAN: HR50 2484008 1135080548 (RBA) IBAN: HR66 2340009 1110843235 (PBZ) Terms of us

Mali Lošinj (Lošinj) - Silba (Silba): trajekti, katamarani

Na LINKU u nastavku možete preuzeti plovidbeni red za liniju: 9141 Pula Unije Susak Lošinj Ilovik Silba Zadar. POSEBNA NAPOMENA : U razdoblju IZVANSEZONE (od 01.01.-28.05.2021. te od 28.09.-31.12.2021.) ukoliko zbog vremenskih uvjeta nije moguće izvršiti putovanje petkom, isto će se izvršiti u subotu, ako vremenski uvjeti dopuštaju Mali Losinj to Pula Ferries. Connects ferry port Mali Losinj on the island of Losinj with ferry port Pula on the Croatian mainland. This ferry route to Pula is currently served by 2 companies: Catamaran Line d.o.o and TriesteLines. In the high season it runs 6 times per week from Mali Losinj The entire ferry route departs from Mali Losinj and returns from Zadar, also stopping at Krijal, Silba, Olib and Ist, visiting Losinj island, Premuda island, Silba island, Olib island, Ist island and Croatian mainland. Route 9141 notes: Foot-passenger only ferry, cars are not permitted on board the ferry Catamaran Bisovo. Run by ferry company.

Trajekt Zadar - Kosirača (Ist) - Olib - Silba - Krijal

  1. . later, and arrivals and departures from other ports remain unchanged. Timetable is subject to changes without advance notification. Jadrolinija as shipowner reserves the right to withdraw or amend any sailing.
  2. Trajekt Lopar (Rab) - Valbiska (Krk) Trajekt Zadar - Mali Lošinj - Zadar Katamaran ZADAR - BOŽAVA - SILBA - MALI LOŠINJ - SUSAK; Dolazak autobusom. Hrvatska ima kvalitetnu i dobro razvijenu nacionalnu mrežu autobusnih linija, koja doseže sve do najmanjih mjesta na obali
  3. Trajekt. Trajektne linije Zadar - Mali Lošinj: trajekt Zadar - Ist - Silba - Olib - Premuda - Mali Lošinj. Prijevoznik: Jadrolinija. Trajanje putovanja: Kontakt: Ne propustite jedinstvenu priliku u 2021. >>>Cijene ljetovanja u Hrvatskoj snažno pale! Provjerite ponudu i rezervirajte odmah
  4. 20:11 Mirni provjed mještana Petrčana zbog neriješene prometne infrastrukture; 20:05 Tjedni horoskop: Vrijeme sreće za Blizance, Lavove i Strijelce; 19:57 Dovršena poučna staza u posebnom šumskom rezervatu Dubrava-Hanzina u Pagu; 19:36 Velika humanitarna sportsko-zabavna manifestacija: 1. Međunarodni plivački maraton u Privlaci; 19:23 Vladimir Gašpar i još 21 parasportaš putuju u.
  5. Insel Silba. SCHIFF FAHRPLAN - 2018. Das Fahrplan für 2014 ist noch nicht bekant! Die Anlegestelle ist an die Pläne bezeichnet. Der Katamaran erreicht Silba aus Zadar in 1:40 Stunden. Manchmal ein anderes Schiff segelt. 01.06.-02.09.2018. 14.07.-25.08. 03.06, 25.06
  6. Nové ceny jízdenek trajekt Mali Lošinj - Srakane Vele - Unije - Susak (Pula - Mali Lošinj) 201
  7. Trajekt Mali Losinj Premuda Silba Olib Ist Zadar . For more information and source, see on this link : here . Trajekt Mali Losinj Vozni Red I Cijene Jadrolinija 2019 Srakane Vele Unije Susak Mali Losinj . For more information and source, see on this link : here

Ferry Mali Lošinj - Premuda - Silba - Olib - Ist - Zada

  1. General island guide and travel agency for private and hotel accommodation on islands Cres and Losinj, Croatia. Catamaran Mali Lošinj - Rijeka / Pula / Zadar @ Island Losinj - ASL Agency Asl agency d.o.o. TA Turist uses Cookies and Tracking Pixels on this website, in order to customise the content and to analyse the traffic and user behaviour
  2. General island guide and travel agency for private and hotel accommodation on islands Cres and Losinj, Croatia. Katamaran Mali Lošinj - Rijeka / Pula / Zadar @ Otok Lošinj - ASL Agency Asl agencija d.o.o. TA Turist koristi kolačiće i piksele za praćenje na ovoj web stranici kako bi prilagodio sadržaj i analizirao promet i ponašanje.
  3. uta kasnije, a dolasci i polasci iz ostalih luka ostaju nepromjenjeni - 15:45 MALI LOŠINJ 16:00 - - 18:35 18:25 17:00 17:30 13:10 SILBA 18:35 13:20 18:25 14:00 17:45 17:45 14:05 17:40 17:40 14:35 15:10 15:10 17:50 18:20 18:2
  4. Na ovim stranicama u slikama ispod ovog teksta možete provjeriti vozni red i cijene za relaciju karata trajekt za Zadar (Gaženica) - Ist - Olib - Silba - Premuda - Mali Lošinj 2020. godinu za prijevoznik Jadrolinija u periodu od 01.06. - 30.09.2020 kada vozni red prelazni na ljetni red plovidbe
  5. General island guide and travel agency for private and hotel accommodation on islands Cres and Losinj, Croatia. Katamaran Mali Lošinj - Rijeka / Pula / Zadar @ Insel Losinj - ASL Agency Asl agency d.o.o. TA Turist verwendet auf dieser Website Cookies und Tracking Pixels, um den Inhalt anzupassen und den Verkehr und das Nutzerverhalten zu.

* Kada liniju održava trajekt 'Lastovo' polazak iz Zadra 30 minuta kasnije, a dolasci i polasci iz ostalih luka ostaju nepromjenjeni 15:45 15:10 MALI LOŠINJ 16:30 16:30 14:00 13:25 PREMUDA (Krijal) 18:15 18:15 14:05 13:30 18:10 12:35 SILBA 19:05 19:05 13:20 12:45 18:55 18:55 12:20 11:45 OLI Jízdní (plavební) řád a časy odjezdů trajektu číslo 310 a 401 na ostrov Lošinj z místa Zadar a Pula do Mali Lošinj na Lošinj pro sezónu 2020 Cres und Losinj sind nur durch eine winzige Brücke voneinander getrennt, du brauchst keine weitere Fähre. Die G&V Line Iadera d.o.o. ViaMichelin zeigt Ihnen die genaue Entfernung zwischen Mali Lošinj und Linz je nach der gewählten Fahrstrecke. 2020 Fähre Zadar (Gaženica) - Ist - Olib - Silba - Premuda - Mali Lošinj Fahrpläne und Preise Jadrol, adresa gdje se nalazi na karti Hrvatske Ferry time table. The islands of Cres and Losinj are connected to the mainland by ferry lines Merag - Valbiska and Porozina - Brestova, while Losinj is also connected by ferry and catamaran to Zadar (Premuda-Silba-Olib-Ist) and Pula, but also by boat to the smaller islands of Susak, Ilovik and Union

Trajekt - vozni red: Valbiska - Merag; Brestova - Porozina

Panika: Jadrolinijin trajekt iz Lošinja nasedel Objavljeno 10. januar 2015 11.27 | Posodobljeno 10. januar 2015 11.27 | Piše: A. L The cheapest way to get from Trieste to Mali Lošinj is to bus and Catamaran via Rijeka which costs 13€ - 17€ and takes 6h 41m. What is the fastest way to get from Trieste to Mali Lošinj? The fastest way to get from Trieste to Mali Lošinj is to drive and line 334 car ferry which takes 3h 17m and costs 22€ - 35€

Na tem mestu na spodnjih slikah tega besedila, lahko preverite časovni razpored in cene za trajektne vozovnice glede na Malem Lošinju - Srakane Vele - Unije - Susak - Mali Lošinj 2019 za prevoznika Jadrolinija v obdobju od 01.06. - 30.09.2019, ko vozni red preide na poletno križarjenje Re: Re: Trajekt Mali Lošnij - Pula: Údaje o příspěvku: Na kolách jsme tam byli před 3 roky v AC Čikat v Mali Lošinj. Měli jsme silničky a moc jsme si to neužili. Na silnicích docela hustý provoz. Pokud na kolách tak minimálně treka a jezdit mimo silnici. Jinak je tam moc krásně. Jezdíme tam už 15 let. Letos zase v půlce. Važna obavijest iz Jadrolinije: U petak, 25. siječnja otkazuje se linija 401 Zadar - Ist - Olib - Silba - Premuda - Mali Lošinj s polaskom iz Gaženice u 9 sati. Trajekt na toj liniji isplovit će u nedjelju, 27. siječnja u 9 sati ako budu povoljni vremenski uvjeti Trajekt Lopar (Rab)-Valbiska (Krk) Trajekt Zadar-Mali Lošinj-Zadar; Katamaran ZADAR - BOŽAVA - SILBA - MALI LOŠINJ - SUSAK; Prihod z avtobusom. Hrvaška ima kakovostno in dobro razvito nacionalno mrežo avtobusnih linij, ki doseže vsa najmanjša mesta na obali

2015 Timetable for catamaran ferry line Zadar - Silba

Otok Lošinj - trajekti - vozni red trajekto

Rijeka - Krk (Krk) - Lopar (Ráb) - Silba (Silba) - Zadar 3.7. - 29.9. 2020 Sezónní linka jako jediná zajišťuje spojení mezi Rijekou a Zadarem, se zastávkami na kvarnerských ostrovech Krku a Rábu a severodalmatském ostrově Silba. Katamarán jezdí v období 3.7. - 31.8. v ÚT, PÁ, SO a NE, v obodbí 1.9 - 29.9. jen v ÚT, pÁ a NE. General island guide and travel agency for private and hotel accommodation on islands Cres and Losinj, Croatia. Orario del traghetto: Valbiska - Merag; Brestova - Porozina, Lussino - Zara @ Isola Lussino - ASL Agenc Trajekt Mali Lošinj vozni red in cene Jadrolinija 2019 - Srakane Vele - Unije - Susak - Mali Lošinj na progi med Zadrom Premuda Silba Olib in Pulja Unija Mali Lošinj Ilovik Silba Zadar. Cene in vozni red so v letu 2019. Lahko preverite uradne podatke na... 0 komentara. Rezerviraj.hr

Trajekty - lodní řády a ceny. Aktualizováno 17.6.2020. Zpracovány lodní řády trajektů včetně cen na letní sezónu 2020. Ceny jsou letos o 20 % levnější. Zadar-Gaženica - Preko (Ugljan) Biograd n.m. - Tkon (Pašman) Zadar-Gaženica - Brbinj (Dugi otok) Zadar-Gaženica - Ist - Olib - Silba - Premuda - Mali Lošinj (Lošinj) Zadar. Linije 9502 Žirje - Kaprije - Šibenik i obratno te 9141 Pula - (Unije - Susak) - Mali Lošinj - (Ilovik - Silba) - Zadar i obratno održavati će brodar Catamaran line d.o.o., dok će liniju 9601 Rogač - (Stomorska - Milna) - Split i obratno održavati Krilo Shipping Company d.o.o This convenient passenger ferry is now the only ferry link between Istria and Dalmatia.It's a few hours longer than going by car (4 hours) and certainly more scenic Brzobrodska linija Zadar-Silba-Rab-Krk-Rijeka i natrag započinje s plovidbom 1.6.2021. te prometuje ponedjeljkom, srijedom, petkom i nedjeljom. Kupite kartu online i osigurajte svoje mjesto. Brzi brod Antonija. Brzi brod Antonija ima kapacitet za 200 putnika

Ferry Rijeka → Silba Island, timetable and ticket price

Lošinj - Silba - Is

Turistické miesta riviéry: Artatore, Ćunski, ostrov Ilovik, Mali Lošinj, Nerezine, Osor, ostrov Susak, Sveti Jakov, ostrov Unije, Veli Lošinj Zátoky a robinzonská turistika: Studenčić, Vinodarska Spojenie s ostrovom: Pravidelná trajektová linka Zadar (pevnina) - Ist (ostrov Ist) - Olib (ostrov Olib) - Silba (ostrov Silba) - Premuda (ostrov Premuda) - Mali Lošinj (ostrov. Mali Lošinj (otok Lošinj) Články. Rezerviraj.hr. 18.06.2018. 09:37. Nejlepší pláže na ostrově Lošinj Chorvatsko - 10 nejkrásnějších pláží. Přinášíme vám seznam nejkrásnějších pláží na ostrově Lošinj s velkým počtem snímků pro každou pláž, popis a umístění Autofähre von Mali Losinj aus nach Zadar über Premuda, Silba, Olib, Ist Wer von Mali Losinj aus weiter in den Süden reisen möchte und lieber mit der Fähre als mit dem Auto reist, der kann die Fährlinie 401 von Mali Losinj aus über die kleinen Urlaubsinseln Premuda, Silba, Olib und Ist bis zum Endhafen Zadar (Gazenica) nutzen Katamaran. Service) (self restaurant travel: comfort promote that features many has Zadar Boat Jadrolinija Deutsch | italiano | hrvatski US ABOUT Jadrolinija About Jadrolinija on Data Personal Jadrolinija of History Palace Adria the - premises business Jadrolinija's Judita on Father Holy The (Regulation/Policy terms General corner, children's deck, sun a lounge, VIP a air-seat, and cafe-bars Vehicles and. - trajektna linija 401 Zadar - Ist - Olib - Silba - Premuda - Mali Lošinj održat će se u nedjelju, 9.11. prema redu plovidbe od petka, 7.11. - katamaranska linija 9404a Zadar - Mali Iž - Veli Iž - Mala Rava - Rava. AV

Trajekti - red plovidbe - otok Lošin

We invite you to join us and explore the beautiful Adriatic coast on one of our carefully maintained boats. Apartmani Lili Mali Lošinj. Losinjskih Pomoraca 5. Mali Losinj, 51550. Apartmani Lili nalaze se u Malom Lošinju, na predjelu Zagazine, 200m od mora. U ponudi su 2 apartmana: apartman 1 (4+1) i apartman 2 (2+1) Search the world's information, including webpages, images, videos and more. Google has many special features to help you find exactly what you're looking for Brodski promet u Hrvatskoj Međunarodne trajektne linije koje povezuju Hrvatsku sa Italijom su sljedeće: - Zadar - Ancona - Korčula - Split - Ancon Hledáte informace o ubytování v Silba. Navštivte Zadar-apartments.co.uk a získejte užitecné tipy na ubytování v Silba a prímo si jej i objednejte. Porovnejte ceny hotelových pokoju, nabídky last minute a slevy ubytování ve meste Silba. Apartmány Silba, Chorvatsko Mi prikupljaju podatke o više od 262,964 s ključnim riječima. Ljeciliste-veli-losinj.hr web stranice je pronašao u rezultatima pretraživanja 212 puta za 211 riječi (neko upite pretraživanja postoje dva ili više linkova koji upućuju na web stranicama).Ova omogućuje izvođenje analiza ključnih riječi u dubini, dobili zanimljive uvide, istraživanje konkurencije

DOLAZAK - Apartments Viskov. Automobilom. Autobusom. Brodom. Avionom. Cestovna povezanost središnje Europe s odredištima na hrvatskoj obali sve je bolja. Tijekom ljetnih mjeseci promet na graničnim prijelazima je gušći, što može izazvati kraće zastoje. Za ulazak i vožnju po Hrvatskoj, potrebna Vam je zelena karta osiguranja i. Brzi brod (katamaran) Pula - Unije - Susak - Mali Lošinj - Ilovik - Silba - Zadar, Kapetan Luka, 9141 - plovidbeni red i cijene. Pretražite i usporedite plovidbene redove i cjenike na Putovnica.net Panika: Jadrolinijin trajekt iz Lošinja nasedel Objavljeno 10. januar 2015 11.27 | Posodobljeno 10. januar 2015 11.27 | Piše: A. L Mali Lošinj - Premuda - Silba - Olib - Ist - Zadar Molat - Zverinac - Sestrunj - Rivanj - Zadar Rava - M.Rava - Iž Veli - Iž Mali - Zada Zbog vjetra u prekidu su: trajektne linije: Prizna-Žigljen, Lopar-Valbiska, Zadar (Gaženica) - Ist - Olib - Silba - Premuda - Mali Lošinj, kao i katamaranske linije: Novalja-Rab-Rijeka; brodska linija: Mali Lošinj-Unije-Susak. Trajekt na liniji Dubrovnik-Lopud-Suđurađ uspostavit će se u 15 sati s polaskom iz Dubrovnika

Cres, Lošinj, Pag, Rab, Ugljan, Pašman, Dugi Otok, Iž

Katamaran Silba - Jadrolinij

Istria transport guide Rent a car Ferry tickets Flights Cruises Charter Boat Rentals Ferry companies in Croatia - Jadrolinija Routes all along the coast (except Istria) - Split Tours Routes to/from Split and local islands of Hvar and Vis - Mia Tours From Zadar to the islands of Premuda, Silba and Olib - Raa Plovidba Service between the islands of Rab and Pag, and Rab and the mainland - G. Losinj is ook bereikbaar met trajekt vanuit Zadar (I.g.v. deze overtocht worden meerdere eilande aangedaan zaosl Silba en Ist). En om het compleet te maken: Eiland Rab: ook vanuit Valbiska (eiland Krk) en vanaf het vaste land Jablanac. Rapporteren ellen van kooij 30-07-2011 13:37. Hoi JaPa, na al jouw verhalen over Krk ben ik er deze zomer.

Dolazak brodom

Rab to Mali Lošinj - 3 ways to travel via ferry, Catamaran

Lošinj - ostrvo na Jadranu koje morate posetiti. Automobilom / 19. 09. 2016. / Autor: Miloš Petrović. Praktično nepoznat u Srbiji, uz par asocijacija prijatelja tamo je moj tata služio vojsku, Mali Lošinj je za mene predstavljao veliki izazov, uz predosećaj da će ovo letovanje biti zaista drugačije. Treće ostrvo u nizu južno. Autofähre von Mali Losinj aus nach Zadar über Premuda, Silba, Olib, Ist Wer von Mali Losinj aus weiter in den Süden reisen möchte und lieber mit der Fähre als mit dem Auto reist, der kann die Fährlinie 401 von Mali Losinj aus über die kleinen Urlaubsinseln Premuda, Silba, Olib und Ist bis zum Endhafen Zadar (Gazenica) nutzen

U 1973. godini nabavlja se plutajući dok za brodogradilište u Malom Lošinju. Tu će 19. veljače 1974. biti obavljeno prvo dokiranje, i to najveće jedinice Lošinjske plovidbe, motornog broda BUGA od 10.284 dwt. Dolaze teške godine poslovanja za brodare na svjetskom tržištu. Lošinjska plovidba 1977., u okviru tzv Zobrazit podrobnosti. Situated in Silba, Amfora offers a bar, a garden and a barbecue. The air-conditioned accommodation is 44 km from Rab. Boasting a DVD player, the apartment has a kitchen with a microwave, a fridge and an oven, a living room with a seating area and a dining area, 1 bedroom, and 1 bathroom with a bidet and a shower Cresko-lošinjsko otočje je skupina otoka u Kvarnerskom zaljevu. Čine ih dva velika otoka, Cres, kao najveći Jadranski otok, i Lošinj, pet manjih naseljenih otoka: Unije, Susak, Ilovik, te Male i Vele Srakane i čitav niz manjih, nenaseljenih otočića. Otočje se sastoji od ukupno 36 otoka, otočića i hridi Mali Lošinj - otok Silba, razdalja: 18 NM, trajanje plovbe: Trajekt: Merag - Valbiska zima 2012. Trajekt: Porozina - Brestova sezona 2012. Trajekt: Porozina - Brestova zima 2012. Vaši Facebook komentarji. Kontakt. Pokličite nas na telefon 040 477 390, lahko nas tudi kontaktirate preko aplikacije Skype ali pa nam pišite na store@adrialog.

U Ministarstvu mora, prometa i infrastrukture 30. listopada potpisan je sporazum o zajedničkom financiranju državne brzobrodske linije Pula - (Unije - Susak) - Mali Lošinj - (Ilovik - Silba) - Zadar, koja je odlukom Vlade umjesto sezonske postala cjelogodišnja državna linija. Prema potpisanom sporazumu, troškove linije zajednički pokrivaju Agencija za obalni linijski. Smještaj Veli Losinj [3 km] Smještaj Cunski [8 km] Smještaj Nerezine [16 km] Smještaj Silba [24 km] Smještaj Premuda [24 km] Smještaj Lun [28 km] Smještaj Olib [30 km] Smještaj Stara Novalja [32 km] Smještaj Miholašćica [32 km] Smještaj Novalja [32 km] Smještaj Rab [34 km] Smještaj Martinščica [34 km] Smještaj Kampor [34 km. Search all worldwide ferries by using our interactive routes map and search boxes - all routes in Europe, Near East, Asia, Americas, Australia, New Zealand and Africa Horvátországi kompjáratok. A tengeren érkezve biztosan hangulatos variációja annak, hogy Horvátországba jussunk. Olaszországból jó a kompközlekedés Dalmácia felé, amellyel meg lehet spórolni néhány szakaszt az autópályán és még a pihenés is garantált ezen a szakaszon. Azt is figyelembe kell venni, hogy a komppal való.

Red plovidbe Zadar (Jadrolinija 2020) – Magic Croatia

Zbog niskih temperatura moguća je poledica, posebice na mostovima i nadvožnjacima. Vozače upozoravamo da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama, poruka je iz HAK-a. Zbog olujnog vjetra, za sav je promet jutros zatvorena dionica Jadranske magistrale (DC8) između Karlobaga i Svete Marije Magdalene. Samo za osobna vozila otvoreni su: autocesta A1 Zagreb-Split-Ploče. Cres, Lošinj, Srakane, Unije. Natisni. 1. dan: Cres - Osor (45 km) 2. dan: Osor - Lošinj - Srakane (35 km) 3. dan: Srakane - Unije - Osor (25 km) Zahodna obala Cresa je verjetno ena najlepših v Severnem Jadranu. Civiliziranih dostopov takorekoč ni ali pa so zelo redki, kot po nekem nenapisanem pravilu pa si čudovite plaže sledijo vsakih. 4,90 € pro t. 39 Kn pro t. 5,20 € pro t. Kinder bis 7 Jahren, Autolenker, Fahrradfahrer, Motorradfahrer, Buslenker, Busbegleiter und Busfahrgäste, LKW-Lenker und LKW-Begleiter gratis. (1 EUR = 7,6 Kn) Fähre: Insel Rab (Lopar)- Insel Krk (Valbiska) Ferry: Rab Island (Lopar)- Krk Island (Valbiska) Diese Linie wird nicht empfohlen (kein. Kamera v živo Lep pogled na Otoku Rabu, priljubljena turistična destinacija v Dalmacij » Insel Cres-Losinj » Plitvice » Insel Pag » Insel Silba » Zadar » Dalmatien » Insel Brac » Insel Hvar » Dubrovnik » Yacht Charter » Kreuzfahrten » Business » Wetter » Gästebuch » Links » AGB » Reiseversicherung » Reiseziele Weltweit » Wörterbuc

Donnerstag, 20.07.2006 15:30 401 Trajekt 7731275 ZADAR-OLIB-MALI LOŠINJ 372992 Fahrzeugplätze sollten unbedingt bei der Agentur Zadar reserviert werden. Aus dem Hafen Abfahrt Im Hafen Ankunft LinRelacijaID LukaOd LukaDo LinPutovanjeID MALI LOŠINJ 20.07.2006 15:30 PREMUDA 20.07.2006 17:10 444 3902 3942 773127 Apartment Lara, Mali Lošinj - ceny aktualizovány 2021. Informace a cena apartmánu. Vybavení. Podmínky ubytování. Hodnocení od hostů (16) V reakci na situaci týkající se koronaviru (covid-19) platí v tomto ubytování v současné době dodatečná bezpečnostní a hygienická opatření. Rezervujte si svůj pobyt v apartmánu Mali Losinj - Srakane Vele - Unije - Susak - Mali Losinj - ship Rijeka - Rab - Novalja (Pag) - Catamaran 9308 Rijeka - Mali Losinj - Catamaran. Zadar and Sibenik district. Zadar(Gazenica) - Ist - Olib - Silba - Premuda - Mali Losinj - car Ferry Zadar(Gazenica) - Preko (Ugljan) - car ferr From Zadar (Croatia) to Premuda Silba and Olib From Zadar (Croatia) to Mali Iz, Veli Iz, Mala Rava and Rava From Zadar (Croatia) to Rivanj, Sestrunj, Bozava and Zverinac. LNP Linijska Nacinalna Plovidba: (Phone +385-21-338310) Ferries from Valbiska (Krk) to Lopar (Rab) catamaran from Split to Solta and from Split to Bra Rezervujte si trajekt z/do Trajekt Losinj s předními provozovateli trajektů snadno a rychle on-line na Aferry.cz. Tato stránka obsahuje užitečné informace o rezervování trajektů z/do Trajekt Losinj, aktuálních akčních nabídkách, plavebních řádech a přístupu k nejlevnějším lodním lístkům na trajekty z/do Trajekt Losinj

Obalna crta. 268,205 km. Broj stanovnika. 3.184. Trajekt u Porozini na Cresu. Cres je, uz susjedni otok Krk, najveći (405,78 km² ), a poslije otoka Hvara i najdulji hrvatski otok. Dug je 66 km, a u najširem dijelu širok 12 km. Otok se pruža u pravcu sjever-jug. Upravno pripada Primorsko-goranskoj županiji . Pogled na Cres iz Mošćenica Split and Vis connects the regular line at the moment, and you can find the ferry timetable here. 06.08.2012 Vi 7. travnja 2021. - 10:17. Trajekt Lošinj Jadrolinija. U utorak 6. travnja u večernjim satima trajekt Lošinj izvršio je izvanrednu plovidbu na liniji Lopar - Valbiska zbog prijevoza Hitne pomoći i životno ugroženog pacijenta To nam je uspjelo tek nakon što je po nas došao drugi, dopunski trajekt jer je redovna linija Merag - Valbiska bila prekrcana. Ipak, ni on nije uspio prebaciti sve koji su se tome nadali. Mi smo došli 45 min prije planiranog polaska, a bili smo 107 auto po redu Talijanski turisti su uspjeli snimiti sami trenutak nasukavanja 'Dubravke' na otoku Susku. Po 110 putnika i 7 članova posade iz nasukanog katamarana 'Dubravka' noćas u 3.30 sati došao je trajekt Premuda i prevezao ih na Mali Lošinj. Iz riječkog centra 112 za Dnevnik.hr je potvrđeno kako su svi putnici zbrinuti te prebačeni na Mali Lošinj Kroatien Urlaub bei kroati.de buchen. Mehr als 8500 Ferienwohnungen, Ferienhäuser, Ferienanlagen und Hotels in Kroatien mit Kundenbewertungen

JADROLINIJA Riva 16, 51 000 Rijeka Kroatien tel: +385 51 666 111 fax: +385 51 213 116 e-mai. Jadrolinija (bedeutet etwa Adria-Linie) ist eine kroatische Reederei, di Trajekt zadar ancona 2021. Zadar to Ancona Ferries. Connects ferry port Zadar on the Croatian mainland with ferry port Ancona in Italy. This ferry route to Ancona is currently served by 1 company: Jadrolinija. In the high season it runs 5 times per week from Zadar. In the low season this route does not run Tokom 1970. godine Marina plovi na liniji Rijeka-Cres-Rabac, godinu dana kasnije na liniji Pula-Mali Losinj-Zadar. Potom dolaze linije Pula-Porec-Venedig i Pula-Porec-Silba-Venedig. Od 1994. godine se vraža na liniju Zadar-Silba-Mali Losinj-Pula-Venedig, potom 2003. godine na liniju Zadar-Silba-Mali Losinj-Pula-Koper

V zadnjih letih v poletni sezoni (od maja do oktobra) pluje na liniji Zadar-Ist-Olib-Silba-Premuda-(M. Losinj), ter nazaj. Do Losinja gre vsak dan samo v spici sezone, drugace pa le nekajkrat na teden. Ta linija je sicer druga najdaljsa linija, ki jo pluje kaksen jadrolinijin trajekt ter hkrati linija z najvec postanki S obzirom da imamo na forumu direktorij linkova sa srih ulica, obala i planina, vjerujem da bi bilo korisno imati isto to i za Hrvatsku, a sve ovo pokrećem u dogovoru s moderatorom.Ovaj direktorij je beta verzije i biti će nadograđivan kako se nova kamera pojavi Inseln Krk Rab Cres Losinj Pag Silba Dugi-Otok Pasman Murter Iz Ugljan Brac Hvar Vis Bisevo Korcula Susak Reisetipps Ausflug nach Istrien Kroatien im Winter. Fährensuche Kroatien. Fährfahrt in der. Dugi Otok hat 1655 Einwohner (2011) die sich auf 11 Ortschaften verteilen. Sali ist der Gemeindesitz und das größte Dorf According to women's rights organizations, 26 women were killed in the first 10 months of the year. The state's response to cases of violence against women remained inadequate and the UN Special Rapporteur on torture drew attention to the failure to implement the national Action Plan on Fighting Domestic Violence

Fähre Cres/Losinj Infos zu den Fährverbindungen auf die Insel Cres und Losinj - Zeiten, Preise Moderne Fähren für eine schnelle und bequeme Anreise Auf die Inseln Cres und Losinj kommen Sie mit Jadrolinija Fähren. Fähren sind modern groß, und erhielt mehr als 200 Fahrzeuge in einem Lauf Fähre Cres (Losinj) Fahrplan und Preise für 202. Jadrolinija Rijeka +385 (0)51 211 444, 666 100: Merag - Valbiska +385 (0)51 863 170: Porozina - Brestova +385 (0)51 840 620, +385 (0)98 299 13. Nutzen Sie Direct Ferries um eine Fähre nach Mali Losinj in Kroatien zu vergleichen und zu buchen und das beste Angebot zu bekommen TRAJEKTI. Trajekti so seveda eno od posebnih doživetij na Jadranskemu morju. Za ceno trajekta od severa do juga lahko prihranite čas potovanja in ceno avtoceste. Seveda boste tudi več uživali če ne vozite sami vendar lahko več uživate v vožnji po morju in čudovitem razgledu na obalo. Seveda je priporočljivo rezervirati oziroma kupiti. Jadrolinija (Trajekt, linija br. 434) 14:15 Zadar - Gradska luka 16:00 Brbinj (Dugi otok) 1h 45min. Jadrolinija. Katamaran . 25 HRK › Cjenik. Jadrolinija (Katamaran, linija br. 9404) 20:00 Zadar - Gaženica 21:40 Brbinj (Dugi otok) 1h 40min. Jadrolinija. Trajekt . 25 HRK › Cjenik. Jadrolinija (Trajekt, linija br. 434) Možda će vas.